Кухонний ніж ACE K103OR Carving knife позиціонується як обробний. Тому його лезо досить довге та масивне, що позначається на загальній вазі ножа. З його допомогою можна легко та просто відокремити м'ясо від кісток чи жиру, нарізати акуратними шматками. Втім, ніж ACE K103OR стане в нагоді не тільки в роботі з м'ясом.
Його клинок зроблений з міцної нержавіючої сталі 420J2. Це японський низьковуглецевий сплав, який використовується навіть для дайвінгових ножів, настільки він несприйнятливий до іржавіння. Незважаючи на низький вміст вуглецю, твердість металу досягається за рахунок легування марганцем та хромом. Ножі з цієї сталі легко гострити, вони не вимагають великого догляду. Довжина клинка моделі ACE K103OR дорівнює 20 см, товщина клинкової пластини по обуху становить 3 мм. Ріжуча кромка — гладка та рівна, щоб за допомогою ножа можна було робити максимально акуратні розрізи.
Рукоятка в даній моделі пластикова. Вона пофарбована у яскравий оранжевий колір. Форма рукоятки зроблена таким чином, щоб тримати ніж було зручно, а працювати з ним легко. Довжини 13 см цілком достатньо, щоб ACE K103OR підійшов будь-якому користувачеві. li>Довжина леза — 20 см
Товщина з боку обуха — 3 мм Гладко заточена ріжуча кромка Рукоятка з оранжевого пластику Довжина рукоятки — 13 см Загальна довжина ножа — 33.4 см Твердість сталі 5860 HRC Вага ножа — 165 г Країна-виробник: Китай