У житті кожної людини настає момент, коли вона хоче приготувати смачну та красиву страву. У деяких це бажання залишається і вони перетворюються на професіоналів, а іноді - на справжніх геніїв і творців від кулінарії. Саме для таких, захоплених творчістю людей були створені ножі Kasumi. Одним з широковідомих властивостей японської культури є бажання довести до досконалості будь-який предмет чи явище. Прикладом цього може бути, скажімо, чайна церемонія, меч катана, японська кухня. Ножі Kasumi - найяскравіший свідчення. Ретельно вивірена геометрія, клинок з високоякісної сталі, зручна рукоять - інструмент має бути красивим, витонченим, але в той же час довговічним і міцним.
Ножі Kasumi призначені виключно для створення кулінарних шедеврів.
Kasumi Tora Paring – маленький кухонний ніж від японської компанії Kasumi. Дана модель найкраще підійде для чищення овочів та фруктів з жорсткою шкіркою і щільною серцевиною.
Клинок Paring виготовлений з високоякісної сталі, яка дозволяє добре тримати заточування і в той же час не сколюватися при випадкових ударах. Рукоятка виконана з зносостійкого матеріалу, який не боїться вологи і забезпечує комфорт при використанні. пережили не одне століття. До таких належить і ніж Kasumi Paring, якому, безперечно, знайдеться застосування на кожній кухні.